Over ons

Over Focus Films:

Gefocust op jouw verhaal.

Bij Focus Films draait alles om het vastleggen van jouw verhaal en visie op een manier die impact heeft. We zijn een toegewijd productiebedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei vormen van video. We zijn niet beperkt tot slechts één genre. Wij als Focus Films staan klaar om elke uitdaging aan te gaan en elk verhaal te vertellen.

Ontstaansgeschiedenis:

Het begon allemaal met een passie voor camera’s en filmpjes maken. Gevestigd op het voormalig eiland Urk, begonnen we te filmen met een droom: het vastleggen van de prachtige momenten en verhalen van mensen en bedrijven. Ons bedrijf begon met enkele lokale projecten en bruiloften, waar we al snel een reputatie opbouwden voor het vastleggen van emotie en betekenis in elk frame.

Onze liefde voor het vak groeide en onze expertise ontwikkelde zich snel. We begonnen ons portfolio uit te breiden en omarmden projecten in diverse sectoren. Ons doel bleef echter hetzelfde: verhalen vertellen die raken, informeren en inspireren.

Waarom kiezen voor Focus Films?

  1. Creativiteit: Onze creatieve benadering zorgt ervoor dat elk project uniek en boeiend is.

  2. Professionaliteit: We streven altijd naar de hoogste normen van professionaliteit in ons werk en klantenservice.

  3. Ervaring: Met jarenlange ervaring in de branche hebben we de expertise om je visie tot leven te brengen.

  4. Maatwerk: We begrijpen dat elk project unieke vereisten heeft en werken nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen te bereiken.

Wij bij Focus Films geloven in de kracht van storytelling en zijn vastbesloten om jouw verhaal te vertellen op een manier die blijft hangen. Of het nu gaat om het vastleggen van de belangrijkste momenten in je leven of het helpen van jouw bedrijf om te groeien, we zijn er om je te ondersteunen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we ons samen focussen op jouw verhaal.

Opnames voor Uit of thuis met Marjanne Hendriksen

Achter de camera:

Ik ben Ruben Woord. Ik ben een gedreven 19-jarige filmmaker met een unieke kijk op het vertellen van verhalen. Sinds ik voor het eerst een camera in mijn handen hield, ben ik gefascineerd door het filmen. Mijn liefde voor video begon al in mijn vroege jeugd en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een onweerstaanbare passie voor het vastleggen van verhalen. Mijn talent is niet beperkt tot één genre. Van het creëren van meeslepende bedrijfsfilms tot het vastleggen van de kostbare momenten op trouwdagen, tot het verwerven van mijn eigen creatieve visie in elke productie. Ik doe het allemaal met een ongeëvenaarde toewijding en passie. Verken de wereld door mijn lens en laat je meevoeren op de intrigerende reis die filmen je kan bieden.